fo030945: Dagelijks leven in Vlaanderen; Arbeid, Schaftijd - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van een arbeider die tijdens zijn schaftijd zittend tegen een uitgebroken raam zijn boterhammen eet. Jaren 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"