fo007261: Marthe Huysmans over de Spaanse Burgeroorlog - Waro
"Zwart-witfoto van Marthe Huysmans tijdens een toespraak over de Spaanse Burgeroorlog in Brussel, augustus 1938. Opschrift achteraan: Marthe Huysmans sprach gestern in Brussel über die grauenhaften Bombartaments in Spanien. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"