fo027600: NCOS project 2745, Studie naar noden en mogelijkheden van NGO's, Tanzania - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 2745; Kleurenfoto, van een training van TANGO Ngo. NCOS project 2745, Studie naar noden en mogelijkheden van NGO's, Tanzania, 1993-1999. Een realisatie van TANGO. Land/Regio: Tanzania; Code: TANZANIA; Projectnaam: Studie naar noden en mogelijkheden van NGO's; Series: Projectnummer: 2745; Land/Regio: Tanzania; Code: TANZANIA; Projectnaam: Studie naar noden en mogelijkheden van NGO's; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"