af004898: Multatuliteater Gent brengt Onder Ons - Kultuuropbouw; Vandepitte, Dirk (1978)
"Affiche uitgegeven in 1978 door Kultuuropbouw (Oostende) voor de toneelvoorstelling Onder ons door het Multatuliteater. Afbeelding: tekening van vier vrouwen en een man rond een man die de krant zit te lezen. Tekst: MULTATULITEATER Gent brengt ONDER ONS. VOLKSTONEEL van R. VERHEEZEN. ZAAL NOORDSTAR J. Peurquaertstraat (sic) 27 OOSTENDE. OP VRIJDAG 26 MEI OM 20u30. Organisatie KULTUUROPBOUW. Onder auspiciën van het Ministerie van Nederlandse Cultuur, Bestuur voor Volksontwikkeling. VRIJ VAN ZEGEL art. 198 B.W. Verantwoordelijke uitgever: D. Vandepitte. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"