st001253: S.O.S. Sahel
"Sticker met tekst: S.O.S. SAHEL EURO-ACTION 73. 50 Cent 50 Pfenning 10 Pennies 100 Lire 10 B. Trancs 10 Pesetas 1 FR. Franc. Afbeelding: tekening van een halfdode boom. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"