fo007502: Groep burgemeesters voor het Volkshuis in Brussel - Hennebert, Victor
"Zwart-witfoto van een groep burgemeesters voor het Volkshuis in Brussel. Groepsfoto. Opschrift achteraan: Le groupe des Bourgmestres à Bruxelles. Bon Souvenir!. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"