af004580: Pierre Chevalier 1e plaats Kamer. SP reken erop 2 - SP Brugge; Van Nieuwkerke, André
"Affiche uitgegeven in 1991 door de Socialistische Partij (SP) Brugge voor de parlementsverkiezingen. Tekst: Pierre Chevalier 1e plaats Kamer. SP reken erop 2. Parlementsverkiezingen 1991 — Verantw. uitg.: A. Van Nieuwkerke, Steenstraat 96, 8000 Brugge. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"