af007770: Frank Beke - SP; Beke, Frank (1988)
"Affiche uitgegeven in 1988 door SP (Gent) vooro de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Frank Beke waarvan het gezicht deels vervangen werd door een vierkant met slogan. Tekst: FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"