te000431: Steenkapper - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Afbeelding van een man die wijdbeens op de grond zit en steen aan het kappen is, naast hem staat een man voorovergebogen tegen hem te praten. Rechtsonder signatuur DL, en datum 27 mei 1984. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"