te002421: Duivenstront op het hoofd - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Tekening uit twee delen. Op het eerste deel zie je een vredesduif die komt aangevlogen. Anwar al-Sadat kijkt omhoog. Op het tweede deel zie je dat de vredesduif boven Anwar al-Sadat vliegt en op zijn hoofd kakt. De strontvlek is in de vorm van de Joodse ster. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"