af005932: Echt weekendplezier is … je laten vervoeren. Kies ook in je vrije tijd voor duurzaam vervoer - Komimo
"Affiche uitgegeven in 2010 door de de Koepel Milieu en Mobiliteit voor de heen-en-weer-week. Tekst: Echt weekendplezier is … je laten vervoeren. Kies ook in je vrije tijd voor duurzaam vervoer. 8u00 Met de fiets lekkere pistolets halen. 9u00 Floris op skeelers naar karateles. 10u00 Katrijntje per bakfiets naar vioolles. 11u00 Mama te voet naar zumba. 14u00 Samen naar de zoo met de trein. 20u35 Bus naar de stad voor een filmpje. 23u30 Met de love of my life in de taxi naar huis. Heen-en-weer-week varieer in het verkeer.be 3 tot 9 mei 2010. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"