hs000299: Walt Whitman, Calamus, houtsnede nr. 5/10 - Masereel, Frans (1919)
"Houtsnede nr. 5 uit een reeks van 10, getiteld Calamus. Zie ook: ga000299Zie ook: hb000299 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"