De dansdeel : bundel II : volksdansen voor gevorderden gerangschikt naar graad van moeilijkheid - Hofman, Huig; Milio, René ([Antwerpen]: VDCV, 1951)
"verzameld door Huig Hofman ; eenvoudige bewerking der dansmelodieën voor klavier alleen door René Milio ; uitgegeven door Volksdanscentrale voor Vlaanderen Deze publicatie bevat volgende liederen: - Jager Wannes - Hopprocessie - Vierkantdans - Vierkante Acht - Piepkenduik - Tampet - Het duivelspaard - Hakke-tone - Grote tral - Duitse wals - Vrolijke melkmeisjes - Kontra met Plu - Jan Klaassen - Spaanse wals - De kolom - Menuet-wals - Mieke, willen w'eens dansen (Kempische Zevensprong) - Kleuterbos - Ter kameren - De stopgalop - Het meisje uit het noorden - Spitfire - De windmolen - Malpertuus"