fo022685: Ruimtevaart - Op de Beeck, Gerrit
"©Gerrit Op de Beeck Zwart-witfoto van een man op een balkon die met een grote schotelantenne contact probeert te maken met Space Shuttle Atlantis met Dirk Frimout aan boord. Mei 1992. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"