af015100: Brussels Gekleurd - Duquesne, Julie; Brussels Gekleurd; Nicolas, Pascal (2007)
"Affiche van Julie Duquesne uitgegeven in 2007 door Brussels Gekleurd/Bruxelles en couleurs voor een multicultureel festival. Afbeelding: fotomontage in kleur van feestvierende mensen op straat. Tekst: Brussels Gekleurd/Bruxelles en Couleurs. Infos + Programma: www.brusselsgekleurd-bruxellesencouleurs.be. NIET OP DE OPENBARE WEG GOOIEN A.U.B./NE PAS JETER SUR LA VOIE PUBLIC S.V.P. Ed. resp – ver. uitg.: Pascal Nicolas 02/502.08.29 – Design: Julie Duquesne. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"