te005157: Politieke karikatuur - F.W.
"Tekening als politieke karikatuur waarop een zenuwachtige Emiel Claeys zich probeert te beheersen wanneer enkele figuren hem om uitleg vragen. 1952. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"