fo000132: Leo De Vos
"Zwart-witfoto, portret van Leo De Vos. Oudenaarde. Secretaris van de socialistische vakbonden, ondervoorzitter van de Bond Moyson afdeling Oudenaarde, voorzitter van de Werkrechtersraad, gewezen provincieraadslid, gemeenteraadslid sedert 1919, benoemd tot Ridder in de Leopoldsorde. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"