af005408: Geef ons vleugels. Steun onze campagne - PVDA; Eligius, Marie-Rose
"Affiche uitgegeven in 2018 door de Partij van de Arbeid van België (PVDA) voor de provincieraads- en de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: jongen in maatpak met helm, vliegbril en vleugels. Tekst: Geef ons vleugels. Steun onze campagne. Kies een affiche en hang ze uit. Like & share onze visuals op de sociale media. pvda.be. V.u.: Marie-Rose Eligius, M. Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel • Verkiezingsdrukwerk 14 oktober 2018. Zie ook: af005407 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"