fo021558: Actie tegen besparingen in de sociale sector - Rol
"Zwart-witfoto van een studentenactie, een studentenhongerstaking, tegen besparingen in de sociale sector, 12 oktober 1981. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"