fo021926: Onderwijsbetoging in Antwerpen - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van een onderwijsbetoging in Antwerpen, mei 1986. Zicht op de betogers dichtbij het Centraal Station. Borden met opschrift: Onderwijs of Hooligans...??? - 195 miljard besparen?... Zoek Kirschen en co. Wie zoekt die vindt... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"