fo016326: Coöperatieve winkel nr. 27 in Wilrijk (1928)
"Zwart-witfoto van de voorgevel van de coöperatieve winkel nr. 27 in de Uitspanningstraat in Wilrijk. Zicht op de (merkwaardige) gevel, rechts de winkel, aan de linkerkant van de poort het volkshuis - café. Opschrift op gevel: Ons Bijhuis. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"