Het ABVV in Vlaanderen : bijlage bij het statutair verslag voor het congres van 5 en 6 december 1997 - De Vits, Mia (Brussel: ABVV, 1997)
"Vlaams ABVV ; inleiding door Mia De Vits Statutair Congres gehouden te Blankenberge op 5 en 6 december 1997 : Een toekomst voor de arbeid, een vakbond voor de toekomst"