794.371: Dossier betreffende de gebrevetteerden van de regio Brugge. - vzw Zonnige Uren
"Collection: 794: 794: Archief van vzw Zonnige Uren; Series: 794: Archief van vzw Zonnige Uren; Level of description: File"