fo011967: Wilbur Wright met koning Alphonso van Spanje - The Henry Ford Museum (1909)
"Zwart-witfoto van vliegenier Wilbur Wright (r.) met koning Alphonso van Spanje terwijl hij uitleg i.v.m. de principes van het vliegen, Pau, 1909."