"Alexandra Colen zit daar alleen nog om haar pree te pakken" : Geert Van Cleemput, ex-medewerker Vlaams Belang - Borghs, Paul (Zizo : magazine voor holebi's & transgenders)
"Paul Borghs Fonds Suzan Daniel (FSD)"