fo003878: 1 meistoet in Aalst
"Zwart-witfoto van de fanfare Hand in hand in de 1 meistoet in Aalst op 1 mei 1955. Opschrift op draagbord: Pastoors in hun kerk. Het land aan het werk. (?) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"