sch000262: Man met blauwe pet en rode oliejekker - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Schilderij van een boos kijkende man met blauwe pet en rode regenjas. Het schilderij is omlijst met een geschilderde groene rand. Rechtsonder signatuur DL en datum maart 1997. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"