af003158: Mijn woord? Het staat hier. Zwart-op-wit. Louis Tobback - Schamp, Wim; SP Leuven; Peeters, Frans
"Affiche van Wim Schamp uitgegeven in 1987 door de Socialistische Partij (SP) Leuven voor de parlementsverkiezingen. Tekst: Mijn woord? Het staat hier. Zwart-op-wit. Louis Tobback. Parlementsverkiezingen 13-12-'87 - Verantw. uitg.: Fr. Peeters, Mechelsestraat 70, 3000 Leuven. W.I.M. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"