fo021250: Wijk Gasmeterlaan-Blaisantvest-Tohuisbrug - Ledoux, Steven; Hogeschool Gent - Academie voor Schone Kunsten
"Zwart-witfoto van twee spelende kinderen in de wijk Gasmeterlaan-Blaisantvest-Tolhuisbrug in Gent, 2000-2001. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"