794.310: Dossier betreffende een kadervorming voor de federatie Mechelen op 26-28/11/1993 in Barvaux. - vzw Zonnige Uren
"Collection: 794: 794: Archief van vzw Zonnige Uren; Series: 794: Archief van vzw Zonnige Uren; Level of description: File"