gou000037: Voorstudie van een staande vrouw - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Gouache van een staande vrouw leunend op een balustrade voor een achtergrond van hellende blauwe en witte rechthoeken. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"