Wie en wat zijn wij? : een kijkboek rond humanistisch-vrijzinnige waarden - Beine, Herman; Collart, Walter; Oukhow, Michel (Antwerpen: Humanistisch Instituut voor Massamedia, 1995)
"samenstelling Herman Beine en Walter Collart ; voorwoord Michel Oukhow"