fo014920: ABVV, Algemene Centrale
"Zwart-witfoto van enkele bezetters van RBP (Raffinerie Belge de Pétrole) n.a.v. een geplande sluiting door de Amerikaanse moederonderneming. De bezetting begon op 1 september 1978 en duurde 11 maanden, dankzij de steun van de AC (Algemene Centrale van het ABVV). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"