fo014101: Anseelefeesten - Hespel, Roger; Roghes
"Zwart-witfoto van de Socialistische Jeugd in een optocht n.a.v. de inhuldiging van het monument/standbeeld van Edward Anseele en de viering van 50 jaar TACB (Textielarbeiderscentrale van België), Gent, juni 1948. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"