fi000171: BSP
"Ruwe opnames van een bijeenkomst, congres (?) van de BSP (Algemene Raad?), 21 februari 1970. Verschillende sprekers komen aan het woord. Onder de aanwezigen onder andere Léo Collard, André Cools, Achille Van Acker, Louis Major, Edward Anseele jr. en Jos Van Eynde. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"