af015103: Place Bethléem: Fête du printemps 13 mai 2000 - El Ktibi, Ahmed (2000)
"Affiche uitgegeven in 2000 voor een multicultureel wijkfeest in Sint-Gillis. Afbeelding: kleurentekening van een persoon die aan een grote ballon hangt. Tekst: Place BETHLEEM Plein FÊTE DU PRINTEMPS – LENTEFEEST 13 Ma/eI 2000 14H – 22H A l’initiative des habitants, des commerçants et des associations du quartier avec le soutien de la Commune de Saint-Gilles (QI & RU) Composition : CAFA ASBL / MDJ Le Local Éditeur Responsable : Ahmed El Ktibi, 255 Chaussée de Waterloo à 1060 Saint-Gilles Logo’s : COMMUNE DE SAINT-GILLES 1060 BRUXELLES ; Service Prévention Saint-Gilles ; culturencentrum De Pianofabriek gemeenschapscentrum sint-gillis ; MISSION LOCALE JEUNES DE ST-GILLES ; BRUSSELS GEKLEURD • BRUXELLES EN COULEURS ; CAFA ASBL FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"