af010880: ... Latijns-Amerika. Waar sport nog spel is...! - Burnett, Leo; SAGO - Latijns-Amerika Centrum; Bloso; Degerickx, Lut (1993)
"Affiche van Leo Burnett uitgegeven in 1993 door het SAGO Latijns-Amerikacentrum en het Agentschap voor de Bevordering van de Lichamelijke Ontwikkeling, de Sport en de Openluchtrecreatie (Bloso) voor een Latijns-Amerikaanse sportdag. Afbeelding: tekening van een Latijns-Amerikaan in traditionele klederdracht. Tekst: ALS HET KRIEBELT MOET JE SPORTEN. ...LATIJNS-AMERIKA. Waar sport nog spel is...! 18/9 Hanengevecht. Capoeira. Latijns-Amerika markt. Ulama-tornooi. Zaterdag 18 september 1993 vanaf 14u. Openluchtteater Rivierenhof Antwerpen (Deurne). Info: SAGO Latijns-Amerikacentrum Lange Lozanastraat 14 2018 Antwerpen 03/237 56 30. Bloso VOOR ELKE KRIEBEL IS ER EEN SPORTCLUB. V.U. Lut Degerickx Lange Lozanastraat 14, 2018 Antwerpen. LEO BURNETT. Verantw. uit.: BLOSO - Vrij van zegel K.B. 2/3/1927 - Art. 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"