fo004463: 1 meistoet in Gent - Waro
"Zwart-witfoto van een 1 meistoet op de Korenmarkt in Gent, 1 mei 1939. Opschrift op draagbord: Arbeid in vrede is ons groot verlangen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"