fo011334: Koning Leopold III in het Paleis voor Schone Kunsten - Grégorius, L.V.
"Zwart-witfoto van Koning Leopold III in het Paleis voor Schone Kunsten naar aanleiding van een filmprojectie, Brussel, 6 december 1937. Hij wordt er door Emile Vinck aan verschillende personaliteiten voorgesteld. Opschrift achteraan: Au Palais des Beaux Arts. Après la projection du film contre les TAUDIS, Mr. Vinck présentat (sic) au Roi diverses personnaliter (sic) présente à la séance. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"