te002559: Met de vinger wijzen... - Vancolen, Yannick
"Tekening van Yannick Vancolen 1999. Tekening van een auto die bestuurd wordt door een dikke man met sigaar in de mond. Op de auto staat; Derde Wereld- Wereld bank - Ontwikkeling. Op de achterbank zitten 10 zwarte mannen, allen wijzen ze in een verschillende richting. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"