af016735: Multatulikring Gent 1966, Commissaris Fennedy - S.M. Het Licht; Multatulikring (Commissaris Fennedy, tragedie : programma, Feestzaal Vooruit, 93e speeljaar 1966-1967)
"Affiche uitgegeven in 1966 door Multatulikring voor de toneelopvoering 'Commisaris Fennedy' op 12, 19, 21, 26, 28 november 1966 in de Georges Nachezzaal in het feestlokaal Vooruit in Gent. Een tragedie van Gerard Kornelis van het Reve en regie van Jaak Vermeulen. Acteurs: Lina Lebuf, Herman Balthazar, Raoul Bauwens, Frank Beke, Frans Desmet, Fred De Winne, Hugo Smith, José Strubbe, Erik Van Laethem, Erik Vergult en Erik Waerie. Geïllustreerd met een afbeelding van Jan Verwest uit 1964. Onderaan rechts een fiscale zegel met een waarde van 1 BEF afgestempeld door stad Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"