pk000448: Mannen van de mijn : De hoofdingenieur - van Denderen, Ad; Babeliowsky; Lasso (1988)
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend de hoofdingenieur van de mijn die zich in bad wast na het werk. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"