Harmonie Hand aan Hand Aalst : 75 jaar 1896-1971: programma feestelijkheden en historiek - Wauters, Jan; Van Goethem, Etienne (Aalst: CSC, 1971)
"Jan Wauters ; Etienne Van Goethem Historiek gebaseerd op materiaal van Louis-Paul Boon"