pk001750: Actie voor een leefbaar Brussel, Extreem rechts : Nee bedankt
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een fopspeen hangend aan prikkeldraad. Tekst op keerzijde : In onze samenleving worden we geboren met rechten. Verworven rechten. Want gelijkheid, vrije meningsuiting en keuzevrijheid waren niet altijd vanzelfsprekend. Toch zou extreem rechts de klok graag terugdraaien. Ze zouden liever onze media, contacten, ja zelfs onze gedachten controleren. Extreem rechts... we mogen er niet aan denken. Vertel aan vrienden en familieleden wat een stem voor ondemocratische partijen betekent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"