598.053: Werkdocumenten (steekkaarten) met artikels van Hendrik de Man waarschijnlijk door Jan de Man aan het AMVC gegeven in juli 1970 - Fonds Familie De Man
"Collection: Familie de Man; Level of description: File; Series: 598.A.3.3: Bibliotheek-bibliografie"