fo011322: 1 meistoet in Gent
"Zwart-witfoto van een 1 meistoet op de Korenmarkt in Gent, 1 mei 1957. De verwezenlijkingen van de regering Van Acker worden in de verf gezet. Opschrift op draagborden: CVP-regering: 24 maanden legerdienst. Regering Van Acker: 18 maanden legerdienst. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"