fo014188: Slachthuis van Anderlecht - Pans, Frans (1979)
"© Amsab-ISG Zwart-witfoto van enkele slachters die kadavers versnijden in het slachthuis van Anderlecht, 1979. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"