af008909: Dolle Mina - LSWH - Acco; LSWH; Dolle Mina (1974)
"Affiche uitgegeven in 1974 door de Leuvense Studentenwerkgroep Homofilie (LSWH) en Dolle Mina voor een fuif. Afbeelding: zwart-witfoto van een vrouwelijke dwerg, in 19e-eeuwse kledij, en een man met baby op de arm. Tekst: dolle mina ~ lswh leuvense studentenwerkgroep homofilie. FUIF OP WOENSDAG 11 DEC 21 uur, VTK-bar Cité Heverlee (Alma 3). offset Acco Leuven. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"