fo025014: Actie jeugdwerkloosheid - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van een actie tegen jeugdwerkloosheid, jaren 1980. Zicht op een aantal actievoerders, waarvan een jongedame een bord draagt met opschrift: Later ga ik doppen maar eerst nog op Martens zijn bakkes kloppen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"