pk002328: Groeten uit de kazerne - Vereniging van Dienstplichtige Militairen
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend een soldaat die met beide handen wuift. Tekst : De Vereniging van Dienstplichtige Militairen (VVDM) vindt dat de groetplicht in de krijgsmacht moet worden afgeschaft. Iedereen moet voor zichzelf mogen uitmaken wie hij groet, en op welke manier hij dat doet. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"